Siirry suoraan sisältöön

Tutustu etätyömahdollisuuksiin

Tutustu etätyömahdollisuuksiin

Etäsuomessa.fi - Tarinoita etätyöstä Keski-Suomessa

Kuvassa etäsuomessa banneri

Etäsuomessa.fi -sivustolta nappaat parhaat vinkit ja käytännöt etätyöskentelyyn ja sen johtamiseen sekä pääset tutustumaan Keski-Suomen etätyöläisiin.

Etätyötilasi kaikkialla Suomessa

Etatyotilat.fi kokoaa tilat Suomessa liikkuville työntekijöille, yrittäjille ja opiskelijoille. Sivuilta löytyvästä kartasta löydät itsellesi lähimmän tai sopivimman tilan etätyöskentelyyn.

kuvassa etätyötilat sivuston banneri

Ergonominen kotikonttori - ole kuin kotonasi!

kuvassa ergonomisen kotikonttorin varausbanneri

Tervetuloa kokeilemaan ergonomista kotikonttoria Keuruulle!

Sisustus Kaisu-Leenan suunnittelemassa tilassa on nähtävillä ja kokeiltavissa erilaisia kotiin soveltuvia ergonomiaratkaisuja, sekä mukava ja kodinomainen tunnelma. Tilan käyttö on maksutonta, mutta käyttäjiltä toivotaan palautetta paikalla olevaan vieraskirjaan.

Lennätin - Avoin etätyötila Viitasaarella

Lennätin on kaikille avoin ja maksuton etätyötila Viitasaaren keskustassa, torin laidalla. Lennättimessä on ergonomisia ja ajanmukaisia työpisteitä sähköpöytineen ja näyttöineen. Työpisteitä ei varata ennakkoon. Viitasaaren kaupungin ylläpitämässä Lennättimessä on myös erilaisia hiljaisia tiloja, joita voi myös varata etukäteen. Monipuolisen työtilan ja nopean verkon lisäksi Lennättimessä on etätyöntekijöiden mukava työyhteisö.

Etätyökeskus HUBteekki - etätöihin Pihtiputaalle

Kuvassa Hubteekin logo ja julkisivu

Ter­ve­tu­loa Pih­ti­pu­taal­le etätöihin etätyökeskus HUBteekiin! Etä­työ­ti­lat Hub­tee­kis­sa ovat hankkeen ajan mak­sut­to­mat ja vapaasti käytettävissä. Olemme avoinna arkisin klo 8-16 sekä erikseen varattavissa myös muuna aikana. HUBteekissa on kaksi tilaa käytettävissä niin etätöihin, opiskeluun, haastatteluihin, kokouksiin ja koulutuksiin. Tämän lisäksi tarjoamme nopean kuituyhteyden ja langattoman verkon, jotta voit hoitaa työsi vaivattomasti ilman yhteyksien katkeamista.