Tutustu Etä-Suomeen!

Töihin ja asumaan Etäsuomeen!

Keuruun seutu

Keuruu

Keuruu tunnetaan mm. metalliteollisuudesta, graafisesta alasta sekä vireänä kaupan keskuksena, josta on hyvät logistiset yhteydet maan joka kolkkaan. Kaunis luonto ja järvimaisemat tarjoavat upeat puitteet asumiselle ja onnelliselle elämälle.

Tutustu Keuruun mahdollisuuksiin klikkaamalla viereistä kuvaa, tai tule etätöihin Ergonomiseen kotikonttoriin!

Multia

Multia on noin 1600 asukkaan vireä ja viihtyisä kunta Keski-Suomessa. Meillä kuntalaisten arki sujuu mukavasti laadukkaiden peruspalvelujen ansiosta.

Kaunis ja monimuotoinen luonto tarjoaa viihtyisän asuinympäristön, loistavat harrastus- ja virkistymismahdollisuudet sekä hyvät puitteet erilaisille elinkeinoille. Olemme myös Laajakaista kaikille -hankkeen pilottikunta, minkä ansiosta kunnan alueella on jo valmiina kattava valokuituverkko tarjoten huippunopeita internetyhteyksiä niin asukkaille kuin yrityksillekin.

Tämän lisäksi meiltä löytyy loistava valikoima isoja ja edullisia tontteja luonnon keskellä ja hyvien palveluiden äärellä.

Pohjoinen Keski-Suomi

Sydänsuomessa

Kun olet Sydänsuomessa, olet pohjoisessa Keski-Suomessa. Meidän toimintamme kohdistuu pääosin kuuden kunnan alueelle, jotka ovat   Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas, Viitasaari ja Kannonkoski, Karstula.

Suomen sydämen sijainti on varmasti keskustelua herättävä ajatusleikki. Meillä on kuitenkin vahva näkemys siitä, että se sijaitsee juuri täällä – pohjoisessa Keski-Suomessa.

Sydänsuomessa on tosin muutakin kuin sijainti kartalla. Se on ajatus siitä, että meillä tehdään asioita sydän Suomessa:

Alueellamme näkyy vahvasti perinteisten suomalaisten elinkeinojen harjoittaminen – maa- ja metsätalous, sekä puun jalostaminen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lomaseutu

poiutrdeswasrdtfgyuijokpläåö’lpkojh

Familycreatives - Suomi ja karttamerkit