Keuruun syysrekry – työnhakija

KEURUUN SYYSREKRY

Työt ja tekijät kohtaavat verkossa

Keskiviikkona 27.10.2021 klo 10-14

Tapahtumassa on käytössä Tavata-työkalu, jonka avulla työnhakijat ja työnantajat voivat kohdata toisensa ja sopia tapaamisia suoraan sovelluksesta sekä osallistua koko tapahtumaan virtuaalisesti.

Luo profiili itselle, tutustu työnantajiin ja sovi tapaamisista!

Työnhakija, toimi näin

  1. Rekisteröidy ja luo käyttäjäprofiilisi jo hyvissä ajoin osoitteessa: https://app.tavata.events/signup  Käyttäjäprofiilin tiedot säilyvät Tavata-alustalla myös tapahtuman jälkeen, mikäli käyttäjä ei poista niitä itse. Työnhakija vastaa itse siitä, että profiiliin kirjatut tiedot ovat oikeita, ja on tietoinen siitä, että ne ovat kaikkien työnantajien katseltavissa. Käyttäjäprofiilin tietoja käsitellään Tavatan tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää Tavatasta täältä tai katso video.
  1. Liity tapahtumaan työnhakijakoodilla RE6UVD (huomioi isot kirjaimet).
  2. Muokkaa tapahtumaprofiiliasi, ja kerro itsestäsi sekä siitä, minkälaista työtä olet etsimässä. Profiilia muokatessasi vastaa profiilissa kysyttyihin, tapahtumanjärjestäjän määrittämiin kysymyksiin. Huomioi, että jos kysymys on pakollinen, sinun on vastattava kysymykseen, ennen kuin pääset tutustumaan työnantajiin. Luotuasi tapahtumaprofiilin voit kirjautua ulos ja palata Tavata-alustalle tapahtumapäivänä kirjautumalla käyttäjätunnuksellasi. Tapahtuman löydät Tavataan kirjautuneena yläpalkin valikosta Omat tapahtumani ja yhteisöt-välilehdeltä, josta pääset tapahtumaan sisälle. Tapahtumaan työnhakijakoodilla liittyneet eivät näe toisiaan eivätkä toistensa tapahtumaprofiileja, ainoastaan työnantajat näkevät. Tapahtumaprofiilin tiedot on myös mahdollista poistaa järjestelmästä tapahtuman jälkeen.
  1. Liity tapahtumaan 27.10.2021 klo 9.30 alkaen.
  2. Katsele työnantajia Osallistujat- ja kumppanit osioissa.
  3. Ehdota kahdenkeskisiä videotapaamisia työnantajille Osallistujat-välilehdellä. Klikkaamalla haluamasi henkilön profiilikortin ”kättelysymbolia” voit ehdottaa suoraan tapaamisaikaa työnantajille ja lähettää viestejä. Sinulle ehdotetut tapaamiset ja hyväksytyt tapaamiskutsut tulevat sähköpostiisi sekä Tavata-alustalle ilmoituksiin. Sovitut tapaamisesi löydät Tavatassa Aikataulu ja Ohjelma-välilehden Oma Aikataulu-osiosta.
  4. Omasta aikataulustasi pääset myös liittymään sovittuihin videotapaamisiin. Muista tulla paikalle hyvissä ajoin ennen sovittua ajankohtaa.

Huomio videotapaamisiin osallistuville! Desktopilla videotapaamisiin käytettävä selain on Chrome, sillä Tavatan tapaamisiin käytettävä videoneuvotteluohjelma ei tue tällä hetkellä muita selaimia. Alustan käyttö vaatii kameran ja mikrofonin käyttöä. Käyttäessäsi mobiililaitetta videotapaamiseen, sinun on ladattava Jitsi Meet-sovellus puhelimeesi etukäteen. Lataa Jitsi Meet sovelluskaupastasi, muita toimenpiteitä ei vaadita. Siirry tapaamiseen normaalisti omasta aikataulustasi.

 

Lisätietoja 

Reijo Himanen, reijo.himanen@keulink.fi, puh. 040 542 5742

Ritva Pohjoisvirta, ritva.pohjoisvirta@keulink.fi, puh. 041 544 2193

Tavata -alustaan liittyvä tekninen apu: Kristina Mustonen, puh. 044-971 2550

Yhteistyössä