Siirry suoraan sisältöön

Toleranssi ja Revanssi yrityksesi apuna – Ilmoittaudu mukaan!

Tuntuuko että painiskelet yksin yrityksesi haasteiden kanssa? Kaipaisitko tukea vastaavassa tilanteessa olevilta yrittäjiltä, tai asiantuntija-apua ongelmien ja haasteiden ratkaisemiseen ja uuden kehittämiseen?

Älä jää yksin! Tule mukaan ratkaisemaan yrityksesi haasteita muiden yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa.

Toleranssi -ja Revanssi -hankeparin maksuttomat valmennukset Keuruun, Multian, Karstulan, Viitasaaren, Pihtiputaan, Kivijärven ja Kinnulan PK-ja mikroyrityksille sekä yksinyrittäjille ovat nyt saatavilla! Lue lisää tästä.

Kuvassa Toleranssi- ja Revanssi -hankkeiden graafiset logot sekä toteuttajien ja rahoittajien logoja.
Monipaikka-hankkeen banneri

Monipaikka - Maksutonta etätyön konsultointia

Monipaikka-hanke (ESR) on paikasta riippumattoman työn edistäjä

  • Kehittää mikro- ja pk-yritysten tuottavuutta ja työvoiman saatavuutta edistämällä digitaalisuutta ja monipaikkaista työskentelyä toimialasta riippumatta
  • Löytää työtehtäviä, joita ei vielä ole tehty etänä, mutta on mahdollista tehdä paikasta riippumattomasti
 
Kysy lisää maksuttomasta yrityskohtaisesta etätyön konsultoinnista.

Keuruu

Keuruu tunnetaan mm. metalliteollisuudesta, graafisesta alasta sekä vireänä kaupan keskuksena, josta on hyvät logistiset yhteydet maan joka kolkkaan. Kaunis luonto ja järvimaisemat tarjoavat upeat puitteet asumiselle ja onnelliselle elämälle.

Tutustu Keuruun mahdollisuuksiin klikkaamalla viereistä kuvaa, tai tule etätöihin Ergonomiseen kotikonttoriin!

Kuvassa Sydänsuomessa banneri

Sydänsuomessa – keskellä Suomea

Elämä Sydänsuomessa on jotain, mistä monet vain unelmoivat. Tiet halkovat aluetta pysty- ja vaakasuoraan ja niin tavara kuin bititkin liikkuvat sulavasti. Kuudesta kunnasta löytyy jokaiselle jotakin; asunto, työpaikka, puolison työpaikka, harrastukset ja palvelut – jopa mummo! Täällä voit suunnata uusille urille tai pitää oman työpaikkasi ja tehdä trendikkäästi etätöitä. Sydänsuomessa on tilaa kaikenkokoisille unelmille, niille kaikista pienimmillekin. Tervetuloa meille!

Lue lisää: Sydänsuomessa.fi